Sloten en Cilinders

Sloten en Cilinders.

 • Cilinders
 • Gelijk sluitend maken cilinders
 • Cilinders. volgens sleutel bijmaken.
 • Sluitsystemenabus graniet
 • Certificaat systemen
 • Hangsloten, ook pas maken op sleutel.
 • Diskussloten
 • Fietssloten
 • Motorsloten.
 • Sleutels bij een slot maken.
 • Oldtimer sleutels pas op slot maken

abus logo
Hangsloten zijn er in diverse classificaties en
modellen. Van het merk ABUS hebben wij de
gehele collectie op voorraad. De prijzen beginnen bij 3.95 euro voor de twee sterren, tot 140 euro voor de 10 sterren granit sloten
De meeste types zijn tevens gelijk sluitend uit te voeren. In onze webwinkel kunt u alle modellen en prijzen vinden.

mlssleutel
Wilt u met een sleutel meerdere deuren kunnen openen of sluiten !
Het gelijk sluitend maken van cilinders kunnen wij binnen 1 dag voor u verzorgen.

Geen sleutels meer !
Het bijmaken van sleutels op een slot of cilinder is in bijna alle gevallen mogelijk.
Woont u niet in de buurt van Markelo ! U kunt dan het slot of cilinder opsturen.
Wij zullen dan binnen een dag laten weten of er een sleutel kan worden bijgemaakt.

mauer cil

Cilinders leveren wij uit voorraad van de merken:
Abus, MUL-T-LOCK, M&C, Corbin,  Mauer.
Dom – Evva – Anker – Winhaus – Ivanna – Oxlox – en Lips hebben een wat langere levertijd.
Dit is afhankelijk van lengte en type.
Alle andere merken kunnen wij in overleg ook leveren.

Complete sluitsystemen, Groep,

Hooft of mono sluitsystemen met certificaat.7 x 7

leveren wij normaliter binnen 5 werkdagen. Alle door ons geleverde cilinders voldoen aan het veiligheidpolitie keurmerk. Maar ook voor een enkele cilinder kan u bij ons terecht. Men kan kiezen uit diverse soorten cilinders met sleutel dupliceer certificaat. In de webwinkel treft u meer informatie aan per product.

MUL-T-LOCKintergrator

De Integrator en de 7 X 7 range van MUL-T-LOCK is opgebouwd vanuit een gelijke achtergrond. Een groot aantal onderdelen zijn voor beide cilinders gelijk wat de universele inzetbaarheid ten gunste uitkomt. De ge patendeerde uitvoering, is deze Integrator met sleutel duplicaat bescherming, geldig tot en met 2023. Dit patent zorgt ervoor dat iemand met kwade bedoeling niet zomaar een sleutel kan laten bijmaken. Deze cilinder is voorzien van 7 stiften op rij om nog meer weerstand tegen open kloppen en andere pogingen tot manipulatie te bieden.

Product omschrijving M&C matrix

De M&C MATRIX SKG**  Leveren we uit voorraad en is beveiligd tegen boren, openpikken, de slagmethode en de impressietechniek. Deze SKG®** veiligheidscilinder is nagenoeg onbreekbaar door de hardstalen brug – zelfs zonder deurbeslag.
De M&C MATRIX SKG** is standaard voorzien van een zogenaamde nood of gevarenfunctie. Hierdoor is de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen – ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.
De sleutels van de MATRIX zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren, onder andere door middel van een undercut beveiliging. Bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken.

Product omschrijving M&C color+

De M&C COLOR +  Leveren we uit voorraad en is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken en de slagmethode. Deze veiligheidscilinder heeft bovenop de drie sterren SKG vereisten ook nog een hardstalen brug waardoor het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag. De sleutels van de COLOR + zijn beschermd tegen ongeoorloofd kopiëren. Bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken.

in ons groeiende assortiment van M&C vind je cilinders, sloten, hangsloten,  . Alle producten van M&C voldoen aan de normen van Stichting Kwaliteit Gevelbouw® (SKG®) en Politie Keurmerk Veilig Wonen® (PKVW®). We gaan zelfs een stap verder dan de voorgeschreven norm. Zodat jij een goede nachtrust hebt en met een gerust hart op vakantie kunt. Bekijk de film hieronder om tot in detail te zien hoe de cilinders van M&C werken.

Kabel en ketting beveiliging

Kabels en kettingen zijn er in veel uitvoeringen, lengtes en protection levels. In onze winkel vindt u het complete overzicht met de prijzen.

 

mauer sleutels

Cilinders MLS Mauer.

Deze hoogwaardige veiligheidcilinder is voorzien van slijtvaste materialen en een geavanceerde 6 stiften techniek. Dit systeem is zeer geschikt voor villa’s, bedrijfgebouwen, kluizen en hoog beveiligde ruimtes. De bescherming van sleutelprofielen is met technische patenten onderhevig aan een maximale looptijd. Na afloop van dergelijke patenten kan elke sleutelspecialist ongelimiteerd kopieën bijmaken van wat eerst een gepatenteerde sleutel was. De oplossing is het merk patent MLS(r). Door de geregistreerde en beschermde naam in het sleutelprofiel te integreren is een oneindig merkpatent verkregen. Hierdoor wordt het ongecontroleerd namaken van de MLS(r) sleutels wettelijk strafbaar en onmogelijk.

evva sleutel cilinder
Evva producten verhogen uw veiligheid

EVVA biedt een veelvoud aan mechanische en elektronische veiligheidssystemen. Ieder systeem onderscheidt zich door unieke, gepatenteerde technologieën. De toepassing van verschillende, met elkaar compatibele producten garandeert de optimale individuele oplossing.

 

Mechanische sluitsystemen

Onze mechanische systemen voorzien ieder gebouw, elke voorziening van het passende beschermings- en veiligheidsniveau.

Elektronische sluitsystemen

Bekabelde of onbekabelde toegangscontrole? Het elektronische SALTO XS4 sluit- en deurbeheersysteem maakt beide in één installatie mogelijk.

Elektronische vergrendeling

Met de EMZY-motorcilinder kunt u elk mechanisch sluit-
systeem met een gestuurde en automatische vergrendeling uitbreiden.