Sleutels bijmaken

sleutelbordSleutelspecialist Schuurman Markelo

Sleutels maken is onze specialiteit. Met onze computer gestuurde sleutelmachines en meer dan 50.000 sleutels op voorraad aan onze rekken, kunnen wij zo goed als zeker ook uw sleutel dupliceren / bijmaken. Sleutels (m.u.v. kluissleutels) worden gemaakt terwijl U wacht. Voor kluissleutels hebben we wat meer tijd nodig, maar worden zeker op de dag van brengen gemaakt. Ook kluissleutels maken we computer gestuurd.

Bent u een (auto) sleutel verloren of kwijt!
Maar bent u wel in het bezit van het sleutelnummer en het merk. Komt u dan even naar onze werkplaats. De kans is groot dat we voor u een nieuwe sleutel kunnen maken. Tevens bestaat de mogelijkheid om een sleutel pas te maken op uw (auto) slot of cilinder. U kunt het slot langs brengen of opsturen. Wij kunnen in negen van de tien gevallen zorgen voor een nieuwe sleutel

Voor een gebroken sleutel
hebben wij vaak een oplossing. Met een van onze computer gestuurde sleutelmachines kunnen we in een handomdraai een originele sleutel voor u maken. Ook als bijvoorbeeld een tandje van uw kluissleutel is afgeknapt kunnen wij deze weer origineel voor uw maken.
Bij autosleutels bestaat de mogelijkheid om de transponder uit de gebroken sleutel over te zetten in een nieuwe sleutel. Op deze manier bent u vele malen goedkoper uit dan bij de dealer een nieuwe sleutel te bestellen.

 Sluitsystemen: 7x7
Wilt u met een sleutel meerdere deuren kunnen openen of sluiten !
Het gelijksluitend maken van cilinders kunnen wij binnen 1 dag voor u verzorgen. Of het nu gaat om een enkele woning of een flat met honderden huizen. Complete sluitsystemen leveren wij binnen 5 werkdagen. Maar ook voor een enkele cilinder kan u bij ons terecht. Men kan kiezen uit diverse soorten cilinders met of zonder sleutel dupliceer certificaat.
Alle door ons geleverde cilinders voldoen aan het veiligheidpolitie keurmerk.

 


Certificaatsleutels
:
In veel gevallen denkt men in het bezit te zijn van een certificaatsleutel. Vaak blijkt dit echter niet zo te zijn en kan de sleutel zonder problemen gemaakt worden. Neem uw sleutel even mee en wij kunnen het u vertellen.
Is de sleutel echt beschermd met een patent en een certificaat. neemt u dan het certificaat en de sleutel mee wij kunnen dan voor een sleutel zorgen. Wij zijn dealer van o.a: Nemef – Cisa
– Dom – Evva – Mauer – Abus – Anker – Winkhaus – Ivanna – Multi Lock – Oxlox – Iseo, Lips, etc etc .
Alle andere merken kunnen wij ook leveren

Bijzonder uitziende sleutels:
Bent u in het bezit van een in uw ogen vreemd uitziende sleutel. Bijvoorbeeld met gaatjes, deukjes of gleuven. Wij noemen dit een abus sleutelkuis 787boor of banensleutel en deze kunnen meestal zonder problemen worden nagemaakt.

Bent u nog zeker van uw deurmat ?
De veilige plek om de sleutel van uw huis in op te bergen zijn onze sleutelkluizen. Eenvoudige montage buitenshuis of binnen. In deze veilige sleutelkluis kan elk persoon bij wie de code bekend is beschikken over de huissleutel.

Sleutelkasten of sleutelkluizen:
voor 12 sleutels tot 300 sleutels in diverse merken en types. Kluizen of brandkasten van Mauer of Juwel van klein tot groot. Leverbaar met cijferslot of sleutelslot. Diverse waarde indicatie. Wij kunnen zelfs de sloten pas maken op uw eigen sleutelsysteem. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Sleutelspecialist Schuurman maakt o.a.
Huissleutels – Kluissleutels – Fietssleutels – Autosleutels – Autosleutel – Electronische sleutels -Transpondersleutels – Klaviersleutels – Garagesleutels – Bootsleutels – Kesosleutels -Caravansleutels – Motorsleutels – Codesleutels – Certificaatsleutels – etc.

 • Alle soorten sleutels
 • Certificaat sleutels
 • Autosleutels. Met startonderbreker en afstandsbedieningen
 • Oldtimer sleutels.
 • Fietssleutels.
 • Bootsleutels
 • Kluissleutels.
 • Cilinders. Ook gelijksluitend maken.
 • Cilinders. volgens sleutel bijmaken.
 • Sleutelsystemen
 • Sluitsystemen
 • Hangsloten. Ook pas maken op uw sleutel
 • Veiligheidsloten voor fiets motor etc.
 • Kluizen / brandkasten
 • Sleutelkasten / sleutelkluizen